© 2017 by Miriam Vijge. journalistiek

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

In de afgelopen jaren heeft Miriam zeer regelmatig, en altijd naar volle tevredenheid, tekst- en communicatieklussen gedaan voor onze organisatie. Zij maakt zich complexe materie snel eigen en denkt hierdoor goed mee over een optimale (creatieve) vorm en inhoud, afgestemd op de doelgroep. Fijn is ook dat ze echt werk uit handen neemt, een strakke planning hanteert en snel schakelt zodat deadlines worden gehaald. Bovenal is Miriam gewoon een fijn mens om mee samen te werken. Ik beveel Miriam (en haar bedrijf Vijgepunt) dan ook van harte aan bij een ieder die de (journalistieke, marketing) meerwaarde ziet van een mooi, helder en kloppend verhaal. 

Roel Sluitman

Communicatieadviseur Vivium Naarderheem

Miriam is een zeer betrouwbare freelancer voor de redactie vande regionale weekendbijlage Plus van uitgever Mediahuis in Amsterdam. Ze denkt creatief mee met uit te werken ideeën, ookqua beeld, en levert vervolgens een foutloos geschreven artikelaan. Ze heeft een brede interesse. Erg blij met haar en haar werk! (via LinkedIn 2019).

Durk Geertsma

Redacteur Mediahuis (voorheen Holland Media Combinatie)

Miriam zat namens Vivium in 2019 in een werkgroep om met MBO Hilversum de PR van deze gezamenlijke, nieuwe opleiding vorm te geven. Ze is een verbindende factor geweest. Haar communicatieadviezen waren goed onderbouwd, met voorbeelden uitgewerkt zodat stuurgroep snel kon beslissen. Ik heb Miriam leren kennen als een gepassioneerde vrouw die weet waar ze het over heeft en de juiste weg weet te bewandelen om haar doel te bereiken. Wat ik op prijs stel is haar directheid en het niet naar de mond praten van de opdrachtgever maar haar eigen ideeën beargumenteerd op tafel kunnen leggen. Een deskundige sparringpartner, die doet wat ze belooft en zelfs meer...

Anja Brugman

Opleidingsadviseur Vivium Naarderheem en projectleider Zorgprofessional+

Als redactiechef van De Gooi- en Eemlander heb ik vaak een beroep gedaan op Miriam. Haar werk is altijd verzorgd en de aanlevering keurig op tijd. Ze draagt goede onderwerpen aan, kiest originele invalshoeken en komt met prima suggesties voor series. Haar interviews zijn goed geschreven en gaan altijd de diepte in. Miriam is serieus en betrouwbaar; wat ze belooft maakt ze meer dan waar. (via LinkedIn, 2015)

Janette Luichies

Chef redactie Zwolle bij de Stentor

Miriam has been working for FrieslandCampina for almost two years now. It is a pleasure to work with her: she has a quick and grasping mind, a kind and interested attitude and she never let us down on a prompt delivery of articles and interviews! (via LinkedIn, 2015)

Helma de Waardt

Internal Communications Officer, FrieslandCampina

“Ondanks dat Miriam niet bekend was met het gebied dat ze versloeg (Huizen) noch methet system, heeft ze zich beide snel eigen gemaakt.

 

Miriam is positief, zoekt oplossingen, werkt hard ene snel en is een fijne collega.

 

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Creatief.” (LinkedIn)

Natalie Mathot

Chef Huis-aan-Huisbladen (2011)

“Miriam Vijge heeft haar werkzaamheden naar volle tevredenheid van ondergetekende en de redactie verricht.

 

Trefwoorden bij haar werkzaamheden zijn: aanpassingsvermogen, nieuwsgierigheid, kwaliteit en snelheid.” (Referentiebrief)

Herman Dekker

Chef Haarlems Weekblad (2012)

Je bent realistisch, zakelijk en empathisch. Je bent betrouwbaar en gedegen. Als ik je iets vraag, dan weet ik dat het ook gebeurt. Dan kan ik het uit mijn hoofd of van mijn lijst halen. Je signaleert zaken, ontwikkelingen of trends en brengt die in bij ons. Dat moet je vooral blijven terugkoppelen aan me; ook al kan ik niet direct overal op inspelen. Voor mij is dat een aanvulling, een waardevolle input van wat er om ons heen nog meer gebeurt.” (Evaluatie over 2011)

Karen Wesdorp

Directeur Maatjesproject Gooi en Vechtstreek (2011)

‘…tekent haar enthousiasme en gretigheid…’ ‘…fijn oog voor beeldende details…’ ‘…ook haar omgang met cijfers correct.’ (Stagebeoordeling)

Dick van Eijk

Chef redactie economie NRC Handelsblad (2010)

Please reload